Πατάτες

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γαρίδες πατάτας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Τηγανίζουμε τον κιμά σε καυτό λάδι για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια σε κυβάκια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
  2. Όταν μαλακώσουν τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά, το αλάτι και τον πελτέ ντομάτας, τσιγαρίζουμε για άλλα 6-7 λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά. Αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τις πατάτες.
  3. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος. Τράβηξα τη μέση με μια σέσουλα παγωτού. Αν δεν υπάρχει κουτάλι παγωτού, μπορεί να είναι μια κουταλιά της σούπας.
  4. Πήρα ένα βαθύ μπολ με νερό και του πέταξα τις πατάτες που είχα σκαλίσει. Για να μην σκοτεινιάσει όσο περιμένετε. Εφαρμόζουμε την ίδια διαδικασία σε όλες τις πατάτες.
  5. Όταν τελειώσουν οι πατάτες, στρώνουμε ένα καθαρό πανί στον πάγκο και βάζουμε τις πατάτες να περιμένουν στο νερό πάνω του. Το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, όπως θα το τηγανίσουμε.
  6. Τηγανίζουμε όλα τα μέρη σε καυτό λάδι. Μοιράζουμε το τηγανητό γουδί στις πατάτες. Τοποθετούμε όλες τις πατάτες στο ταψί του φούρνου και βάζουμε τη σάλτσα που ετοιμάσαμε στο μπολ.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Μην καίτε τον κιμά. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και τον χρόνο ανάλογα με τον φούρνο σας.

Συνταγή γαρίδας πατάτας με φωτογραφία

ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
Πατάτα Karnıyarık-9531328-110601Πατάτα Karnıyarık-9531328-110601
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες
ΠατάτεςΠατάτες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button